Artsbeskrivelser
Forum aktivitet

Corydoras Panda (Rescue Mission)

Min kæreste og jeg var inde hos den lokale fiske forretning i går, for at købe frosne røde mygge larver til de nye små sommerfugle.

Jeg spottede hurtig en panda pansermalle i butikken, hvorefter min kæreste fandt endnu en. Vi havde i forvejen 4 pandaer i akvariet, har længe synes det var for lidt. Så nu fik de altså 2 legekammerater mere 🙂 Den ene har ca. Samme størrelse som de 4 andre, hvor den anden er godt en centimeter størrer. Den store er nu døbt Boris, hehe.

De blev købt, betalt og reddet fra fiske butikken, så de ikke skulle gå og være ensomme længere.

20140313_164500

Det var lidt sjovt at se, for mine neonfisk har længe holdt sig tilbage, og gemt sig i det ene hjørne af akvariet. Efter vi fik de 3 Mikrogeophagus samt 2 pandaer mere er de begyndt at komme frem når vi kigger på dem, det plejer de ellers aldrig at gøre. Det lader også til at pansermallerne hygger sig lidt mere, synes godt man kan fornemme at de er flok fisk.

Leave a Reply